suslak chindrisAntrenorul utist Roland Nagy și fotbaliștii Marius Chindriș și Adrian Suslak au experiențe recente la Național Sebiș. Roli a stat pe banca tehnică acum un an și jumătate, pentru turul sezonului, Suslak jucase la Sebiș cu un retur înainte, iar Chindriș e cel mai proaspăt – a fost component al alb-albaștrilor în a doua jumătate a stagiunii 2013-2014.
„Da, am fost acolo, dar nu pregătim altfel meciul decât cel cu Sânpetru German sau orice alt joc. Am rămas cu o dezamăgire, m-am dus cu gânduri mari la Sebiș, mi-aș fi dorit longevitate. Însă ne-am despărțit amiabil, a rămas respect între noi. Domnul Feieș și cei care-l ajută au realizat ce au realizat, o echipă frumoasă, merită felicitări”, spune Roli Nagy.
Antrenorul principal al alb-roșiilor a schițat adversarul: „Au adus jucători care au confirmat la nivelul ligii
a III-a și nu numai. Ne-am întâlnit de două ori în vară, a fost plăcut în Cupă, goluri multe, spectatori pe măsură, am ieșit învingători. Dar obiectivul mai mare e în campionat. La omogenitate e posibil să stăm noi mai bine, dar jocul le dă conotație specială jucătorilor. Ambele echipe avem oameni capabili să facă diferența”.
„A fost o perioadă frumoasă la Sebiș. Am avut obiectiv să promovăm, din păcate n-am putut. Așa face viața de fotbalist uneori, să te întorci unde ai mai jucat. Îmi doresc să câștig împotriva Sebișului”, a declarat Chindriș, indicându-i pe Bogdan Bozian și Ionuț Radu drept principalele arme ale formației pe care o va înfrunta. „La mine a trecut ceva mai mult de când am jucat la Sebiș. M-am simțit OK acolo, dar drumurile noastre s-au despărțit, acum joc la UTA și vreau să înving”, a completat Suslak.
Copil, Wild și Dobrean nu intră în schemă din motive medicale, așa că primul unsprezece alb-roșu i-ar putea reuni pe Bodea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Suslak – Varga, Chindriș – C. Rus, Nădăban, Hlistei – Ousmane.

Recomandările redacției