roliTrăgând linie, Roli Nagy se poate declara satisfăcut cu un punct obținut în deplasare. Deși, „am venit să plecăm cu 3 puncte”, a remarcat antrenorul utist. „A fost o primă repriză mai bună a noastră, am avut și avantaj, apoi gazdele trebuiau să riște, au ieșit la joc și ne-au pus probleme, mai ales după ce am rămas în inferioritate numerică. Dar e un punct la o echipă foarte bună și nu e puțin lucru. Dacă eram mai pragmatici, puteam pleca învingători. În inferioritate e greu, Ionuț Radu a avut o execuție, ceea ce am și pregătit la antrenamente, ne-a taxat acolo… Trebuie să ne mulțumească punc­- tul, putea fi și mai rău. Important e că suntem neînvinși, acest lucru trebuie să ne dea continuitate în următoarele jo­curi. N-am profitat de momentele când eram în avantaj. La 1-1, au avut elan și ne-au dominat, dar și așa am avut oportunitățile noastre. Privim încrezători următoarele etape.”,  e de părere Nagy.
UTA s-a rupt după o oră. Mai întîi, a venit eliminarea lui Hlistei, apoi eforturile imense depuse de Norbi Varga și-au spus cuvântul, iar mijlocașul a trebuit să fie înlocuit. Dacă în cazul lui Varga e vorba de probleme la inghinali, în ceea ce-l privește pe Hlistei, Roli Nagy a explicat că așteaptă maturizarea.
„Sper să învețe din ce s-a întâmplat. A făcut două prostioare mari, ne-au costat, ne puteau costa punctul, câteodată și un gol înseamnă ceva în economia clasamentului. Va suporta consecințele, conform Regulamentului de Ordine Interioară. Dar arbitrul are tot timpul de explicat, Hlistei a dat în minge și a auzit fluierul, la adversar nu a fost așa. Dar nu analizez eu arbitrajul”, a remarcat tehnicianul alb-roșiilor.

Recomandările redacției