peiiMarele meci al etapei cu numărul 7 în Liga a IV-a Arad s-a încheiat cu un rezultat puțin mincinos. Gloria a cam ținut în mână jocul de la Pecica, și-a și creat destule ocazii de gol, dar punctele le-au revenit gazdelor. Și de această dată, eroul Progresului a fost Codrin Peii,  în timp ce „tramvaiștii” rămân cu dezamăgirea unei înfrângeri nemeritate, ce se așează peste gândurile negre privind viitorul clubului.
După un debut de meci echilibrat și două semi-ocazii ale amfitrionilor, Gloria a început să ia frâiele jocului în mână, însă Măgulean a tras pe lângă colțul scurt, iar centrarea din poziție bună a lui Gâlcă  a întâlnit doar un adversar. Contrar cursului jocului, tabela s-a modificat în favoarea pecicanilor. Istin a centrat centrat de pe stânga și Peii, nemarcat, a înscris cu capul din numai 5 metri. Băieții lui Bogoșel nu s-au des­curajat și dipă ce Rus a respins de la rădăcina barei șutul lui Gâlcă
s-a făcut 1-1. Tot după o centrare de pe stânga (autor Hulbăr), Berari a marcat cu capul, din 10 metri, în dreapta goal-keeperului.
Partea a doua a aparținut în întregime vizitatorilor, Progresul acceptând dominarea pentru cartea contraatacului. Dese au fost tentativele de verticalizare ale lui Arsene și R. Fritea pentru Riviș și Peii, însă adevăratele ocazii au apărut la cealaltă poartă. Însă, Berari a reluat peste poartă, Filimon, din postură de singur cu Rus, a ratat și el, iar Sergiu Popa și-a plasat pe centru lovitura de cap din poziție excelentă. De partea cealaltă, doar nou intratul Șiclovan a creat ceva panică printr-o lovitură de cap ce s-a dus puțin pe lângă, pentru ca lovitura de grație să vină cu patru minute înainte de final. O respingere a defensive lui Petcuț a ajuns la Peii, care a pătruns impetuos până la 20 de metri și a trimis un șut perfect de la 20 de metri: 2-1!
Formații:
Pecica: Rus – Cornea (Nichituț, Șiclovan), Gabor, Trif, Istin – Marinescu, R. Fritea (G. Ponta), Arsene, Tegbo – Riviș (Gavriș), Peii.
Gloria: Vaida – Ban, Wild, Blănaru, Hulbăr – Gherghel (Pirtea), Dan (Sg. Popa), Gîlcă, Filimon – Măgulean, Berari.
Arbitri: Cătălin Botaș – Alin Botaș, Alexandru Filip
Observatori AJF:  Claudiu Tripa, Adrian Lucaci

Recomandările redacției