arbitriClipe delicate în minutul 78 al meciului de la Sebiș. Fundașul Neacșu a comis un fault în lateral dreapta, pe direcția de atac a arădenilor, pentru care a și fost avertizat. Utiștii au aruncat mingea în careu, Ousmane a prelungit în stânga, a intervenit Tătar, iar impresia, la cald, a fost că mingea a ajuns pe mâna micuțului fundaș stânga al Naționalului. Aflat aproape de fază, centralul băimărean Adrian Șuta a făcut semn că jocul continuă.
„Părea penalty, a fost aproape arbitrul. A greșit grav în defavoarea noastră. La ei a dat târziu galben, la noi a dat imediat. Dar nu contează”, a comentat Roland Nagy. „Au avut noroc, a fost penalty clar. Eu am deviat mingea, am văzut că a dat cu mâna!”, a completat Ousmane Gueye.
Meciul a fost supervizat – la ce­rerea utiștilor – de Ioan Onicaș, fostul arbitru FIFA din Zalău. Apropo de arbitraj, sebișenii n-au trecut ușor peste afirmațiile lui Codru Grădinariu de dinaintea meciului, crainicul arenei de pe malul Crișului Alb, Florea Mihulin (portarul de altădată al Crișanei) citind un mesaj dedicat team-managerului utist. „Ce a spus e calomnie, dar îl iertăm”, a fost concluzia dedicației către Codru, care a primit un cadou din partea sebișenilor, frumoasa carte a lui Iosif Halja – „Sebiș, 50 de ani de fotbal”, în ale cărei pagini se regăsește și portretul tatălui său, component al Crișanei în urmă cu câteva decenii!

Recomandările redacției