Cercetaţi pentru furt din locuinţă

 

Poliţiştii Secţiei nr. de 1 Poliţie au depistat doi adolescenţi bănuiţi că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă din municipiul Arad. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada 20 august – 13 septembrie, doi tineri cu vârste de 18, respectiv 19 ani, ambii din Arad, ar fi pătruns în incinta unei locuinţe de pe strada Muşetel din municipiul Arad şi ar fi sustras mai multe bunuri electrocasnice și geamuri termopan.

Poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a prejudiciului, cei doi tineri fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

pe scurt disparuta

A dispărut de la domiciliu

 

A dispărut de la domiciliu Lenuţa Condurache, de 34 de ani, din municipiul Arad. În data de 17 septembrie, în jurul orelor 12,00, femeia a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Lenuţa Condurache are următoarele semnalmente: 1,50 m înălțime, 50 kg greutate, constituție astenică, păr negru tuns scurt, ochi albaștri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea dispărutei sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112, sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

 

 

Vitezomani amendaţi

 

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 190 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 42.000 de lei.

Dintre cele 190 de sancțiuni, 120 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurilor de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele de reglementare a circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției