Comercializa îmbrăcăminte contrafăcută

 

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Nădlac, au depistat în flagrant un bărbat care comercializa ilicit, îmbrăcăminte sport, susceptibilă de a fi contrafăcută.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, din Nădlac, a fost depistat în flagrant în zona Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac, în timp ce deţinea într-un autoturism şi oferea spre vânzare fără drept, 11 perechi de trening-uri inscripţionate cu denumirea unei mărci cunoscute.

Întreaga cantitate de mărfuri a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii prejudiciului, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

 

A furat bani dintr-o locuinţă

 

Un bărbat de 32 de ani, este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, la data de 21 septembrie, bărbatul de 32 de ani, ar fi pătruns, pe un geam lăsat deschis, într-un imobil de pe raza localităţii Tauţ, de unde ar fi sustras un portmoneu cu suma de 1.000 de lei. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

Infracţiuni în trafic

 

Poliţiştii Postului de Poliţie Târnova au depistat în trafic, un bărbat care a săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Un bărbat de 54 de ani, conducea un autoturism, pe D.J. 709/A, pe raza localităţii Agrişu Mare, fără a deţine permis de conducere, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că numerele de înmatriculare provizorii ale autoturismului aveau valabilitatea expirată.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Recomandările redacției