maghiciCassian Maghici a fost printre fotbaliști mutați mereu de Dan Cuedan în timpul meciului cu gorjenii. Fostul prim-divizionar a început în banda dreaptă și, când s-a impus, a trecut în centrul liniei de mijloc, surprinzându-și mereu adversarii. Iar când Polgar a urcat în atac, l-a suplinit în defensivă. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani regretă că Pâncota a scăpat calificarea din mână.
„A fost un meci în care dife­rența de ligă nu s-a văzut. Cred că meritam victoria după joc, după ocazii. Rămânem cu capul sus, ne-am demonstrat nouă că avem valoarea să facem jocuri bune. Fotbalul nu te iartă, echipele bune și de valoare nu te iartă când te prind. Golurile nu le-au dat din ocazii, contrar jocului nostru bun. Chiar nu mă gândeam că înainte de golul doi al lor am avut două ocazii rarisime. Dacă Monac înscria, nu cred că ne mai puteau egala”, e de părere polivalentul fotbalist care a jucat la Alba Iulia, Brașov sau Târgu Mureș.
Încă sunt calde impresiile de la întâlnirea cu trupa din orașul lui Brâncuși, însă Șoimii încep să se conecteze la ce-i așteaptă sâmbătă, în campionat. „Am căzut de pe un cal frumos, deși rămânem cu frustrarea că am avut calificarea în mână, am fost la centimetri. Ne pregătim pentru meciul cu FC Olt, trebuie neapărat, cu orice preț, să-l câștigăm. Nu e decisiv, dar e important și trebuie să-l luăm ca atare. Ne doream să mergem mai departe, pentru oamenii din Pâncota, pentru noi, fiecare în parte. Am vrut să facem și din Cupă un moment istoric, ca și cel trăit când am promovat în liga a doua. A trecut, ne concentrăm pe campionat”, a conchis Maghici.

Recomandările redacției