Seculi„Marea evadare” din PP-DD Arad continuă.  Ce părea un simplu zvon, pare a se confirma acum pe zi ce trece. Gluma îngroșându-se, președinta partidului Simona Man a venit în trombă la Arad pentru a opri… hemoragia de oameni  și a pune lucrurile la punct. Cei doi lideri locali spuneau că au „tras” după ei circa 80% dintre oameni.
Așa că lucrurile, din acest punct de vedere păreau dispe­rate. Cu toate aceste ipoteze de lucru, Man a vrut să pară că stăpânește situația.
„De confirmat, mi-au confirmat din totalul pe care îi avem noi, mai puţin patru consilieri, nu am reuşit să iau legătura cu ei, restul mi-au confirmat că sunt membri ai partidului şi că fac parte din structura PP-DD Arad, deci nu sunt, nici nu este vorba de pierderi masive”, spunea Simona Man, la finele săptămânii trecute. Au plecat şi şefii locali Guţu şi Ţiţirigă care spuneau atunci că au mai plecat şi 29 de consilieri. Lucru care s-a şi întâmplat. Remus Guţu spunea acum câteva zile că :
„Încă din 5 septembrie sunt membru PDL, împreună cu Cătălin Ţiţirigă şi cu încă 29 de consilieri locali.  Pe de altă parte noi, cei de la PP-DD, am colaborat foarte bine la nivel local cu PDL. Ne pare rău de Simona Man, dar este depăşită de situaţie. Avem semnale că şi tatăl domniei sale ar pleca din PP-DD”.
Faptul s-a confirmat ieri, consilierul judeţean Ioan Seculi, ieşind din PP-DD şi declarându-se independent.

Recomandările redacției