claudiu draganTeam-managerul Codru Grădinariu a confirmat, ieri, cooptarea lui Claudiu Drăgan în proiectul noii UTA. „Un transfer important și binevenit, Claudiu e un jucător iubit de foarte multă lume. De luni ocupă postul de ofițer de presă”, l-a introdus Grădinariu pe atacantul care făcea unul din cele mai frumoase cupluri ale UTA-ei alături de Călin Mariș.
„Sunt mândru, sunt bucuros și onorat că fac parte din acest proiect frumos al arădenilor și că reprezint unul din cele mai mari cluburi ale României, a cărui istorie ne apasă greu pe umeri. Ne obligă la profesionalism și performanță. Mă bucur că mi s-a dat ocazia să lucrez alături de oameni minunați, pe care îi consider prieteni și că avem lângă noi suporteri fantastici, pe care îi simțim tot timpul alături de noi. Îmi doresc foarte multe, toată viața mea am dorit să fiu perfecționist”, a zis Drăgan.
Claudiu Drăgan (35 de ani) a început fotbalul la Chișineu-Criș și a continuat la Romvest. S-a afirmat la UTA, făcând parte din echipa care a ajuns la barajul de la Alba Iulia din 1999. Consacrarea a trăit-o la Dinamo București, în tricoul căreia a cucerit trei titluri naționale, patru Cupe ale României și o Supercupă. A mai fost la FC Național, Universitatea Craiova, Jiul Petroșani, FC Argeș, FC Baia Mare și, din nou la UTA, acum trei campionate. În străinătate, a evoluat la Bekescsaba și la Gyula, ultimul său club. Ultimul, până să se reactiveze recent, la stadiul „de plăcere” împreună cu Nagy, Grădinariu, Huțan, Anca, Mutică, Stupar ori Cîmpian, la Citizens.

Recomandările redacției