roliNeînvinsă în actuala stagiune, UTA primește sâmbătă (ora 17,00) vizita celor de la CSO Filiași. Trupa alb-roșie s-a întors cu un punct din deplasarea de la Sebiș și vrea să tră­iască din nou bucuria unei victorii.
„Echipa din Filiași e o necunoscută, o nou-promovată și are pe bancă un antrenor pe care am avut plăcerea să-l văd jucând, dar și să joc contra lui. Sigur că mo­delul său încearcă să-l transmită echipei. Fiind și olteni, e știut și temperamentul lor. În primele deplasări, au pierdut în minutul 90+3 la Lugoj și au câștigat 3-0 la GIarmata în deplasare. Niciodată nu subestimăm adversarul, ne pregătim, doar așa putem tinde la ce ne dorim. Venim după două victorii și un egal, un egal la o echipă bună, ceea ce ne dă încredere. Sper să profităm de acest start și punctele să rămână la Arad!”, a prefațat Roland Nagy disputa de pe „Motorul”.
Hlistei e suspendat, în timp ce Copil și Varga se confruntă cu pro­bleme de ordin medical ce-i fac incerți până în preajma meciului. „Rămâne ca jucătorii care intră să nu lase să se vadă diferența. Voicu are calitate, oricând poate să intre, e refăcut după accidentare, bate la ușă. Mai e și Burlă, a intrat în fiecare joc, are șansa lui. Mi-aș dori la fiecare post să fie concurență”, a explicat fostul mijlocaș arădean.
„Am spus-o de la început, UTA obligă, te onorează, îți dă o pasiune nebunească, am trecut prin ea ca jucător, trebuie să o transmitem echipei”, a încheiat antrenorul alb-roșiilor.

Recomandările redacției