gloria sofroneaFlorin Gîlcă a deschis scorul cu capul (4), dar Cotuna a egalat cu șut superb de la distanță imediat (6). Gloria a trecut iar în avantaj după golul lui Gherghel (19) și tot din afara careului a venit un nou gol egalizator, din piciorul lui Gherasă (40). La pauză s-a intrat cu 2-2.
Partea a doua a venit cu descătușarea băieților lui Costel Bogoșel, care au marcat de patru ori – Gîlcă (49), Pirtea (50), Măgulean (70) și Blănaru (74).
Ultima reușită a venit din penalty, iar căpitanul Gloriei a transformat printr-o scăriță ce-l determină pe portarul Pricope să ceară schimbare. De pe bancă i s-a transmis că nu e cazul, așa că goalkeeper-ul „instalatorilor” și-a reintrat în mână și a mai scos două goluri clare.
Dincolo, Olariu a sesizat că Joarză a arătat vulnerabilitate la șuturile venite de la 16 metri și mai departe, a căutat să speculeze, dar două trasoare trimise de veteranul celor din Șofronea au ocolit cadrul porții și s-a încheiat 6-2. Din păcate, la Gloria nu a apărut nimic nou cu privire la viitor, iar orizontul e tot mai îngust.
Gloria: Joarză – Pirtea (60 Petra), Avram (53 Ban), Ew. Wild, Hulbăr – Blănaru – Sg. Popa, Gherghel, Galea (62 Măgulean), Filimon – Gîlcă (75 Higyed).
Aqua Vest: Pricope – Bura, Olariu, Bontea, Gherasă – Vlad (46 Bodescu), Cotuna, Liga, Munteanu (71 Roman) – Miron (60 Leuca), Prică.
Arbitri: Tudor Jurcă – Thomas Junger, Cristian Cășuț. Observatori: Adrian Apătean, Ovidiu Coman.

Recomandările redacției