bozian În absența lui Sulea, diferența pe plan ofensiv a făcut-o alți doi fotba­liști. Nu trecuseră decât 11 minute și Ionuț Radu l-a deschis pe Bozian, acesta a făcut o cursă de 30 de metri și cu mult sânge rece l-a executat pe Șerban, de la 14 metri, în colțul din dreapta.
După alte 6 minute, 0-2, cel care a punctat din 10 metri, printre picioarele lui Șerban, a fost chiar Radu după o acțiune personală.
Gazdele nu au avut reacție și Sebișul s-a distanțat pe tabelă după o jumătate de oră. Conform unei scheme exersate la antrenamente, Radu a deviat balonul pentru Bozian,  care din 9 metri lateral stânga a trimis cu stângul la colțul scurt, lângă bară.
De abia la 0-3, gorjenii au avut o mică tresărire de orgoliu. Nikoloff, fostul mijlocaș al Gloriei, a prins un șut de la 25 de metri exact la vinclul porții adverse și readucea – oarecum – speranța revenirii.
Repriza secundă a fost ceva mai liniștită. Naționalul s-a mulțumit să controleze tactic disputa, drept pentru care nu a mai insisita pe faza ofensivă. De cealaltă parte, „minerii” au avut câteva acțiuni bune, însă cu adevărat periculoși au fost doar în urma fazelor fixe. Dar, defensiva alb-albaștrilor a rezistat, iar pe un contraatac puteau puncta din nou. Ionuț Radu a trecut în forță de fundașii centrali, dar a șutat puțin peste transversală din 12 metri așa că, la ultimul fluier, rezultatul a rămas cel stabilit la finalul primei reprize: 1-3.
Motru: Șerban – Trașcă, David, Andrițoiu, Schinteie – Stanciu, Nikoloff, Gruia, Gavrilescu – Fărcășanu, Trifu. Au mai jucat: Ionescu, Nanu, C. Laurențiu
Sebiș: Miron – Tătar (55 Moise), Bier, Mardare, Neacșu – Călin (75 Susan), Apostol (46 Tothăzan), Lazea, Bozian – Țîrlea (80 Pop), I. Radu.
Arbitri: Dorian Barzuca (Lugoj) – Gheorhiță Bălan și Andrei Ciuciu (Pitești).
Observatori: Florin Duinea (Craiova), Marian Moraru (Hunedoara).

Recomandările redacției