vanatoru ciureaRoland Nagy a avut dreptate când le-a atras atenția celor din tabăra lui că trupa din Filiași poate pune pro­bleme. În plină dominare utistă, golul marcat de Bălă i-a descumpănit pe arădeni, care s-au întrebuințat foarte serios să salveze punctul cucerit.
Gheorghe Ciurea, antrenorul vi­zitatorilor, a remarcat abnegația cu care au luptat băieții săi. „Știam că UTA va domina, a avut posesie mai bună, e o echipă care se bate la locul 1, din punctul meu de vedere. Noi suntem o echipă mică, nou-promovată și, exceptând doi jucători, am fost aceiași și în Liga a IV-a. A contat mult dăruirea lor, și-au dorit foarte mult să rămână scorul 1-0, dar, din câte am înțeles, a fost penalty, mi-au pus cei aflați în apropierea fazei că a fost o împingere acolo, se dă”, a admis fostul fotbalist al „Științei”.
Punctul de la Arad ține Filiașiul în a doua jumătate din C4, dar îi conferă, deja, aura de trupă periculoasă. „Obiectivul nostru e evitarea re­trogradării, avem un buget foarte mic, sperăm să facem o figură frumoasă”, a încheiat Ciurea.
După meci, Ciurea a avut surpriza să fie căutat la vestiare de un vechi amic: Gheorghe Vânătoru, cel care           i-a fost coleg la Gloria Reșița acum 30 de ani. În 1983, cei doi au fost aproape să ajungă „la pachet” în curtea grupării arădene, însă doar „Vână” avea să devină utist. Ciurea a trecut pe la CSM Reșița și Electroputere înainte să ajunge să îmbrace tricoul Universității Craiova, acolo unde a fost piesă importantă la ultimul moment de glorie, eventul reușit în anul 1991.

Recomandările redacției