piros cuedanTrupa din Podgorie e încă în așteptarea primului succes din liga secundă. Sâmbătă, a fost mai aproape ca niciodată să-l obțină, dacă nu avea ghi­nionul ratării unui penalty. „Sunt mâhnit că nu reușim prima victorie. Am avut și lovitură de pedeapsă irosită și două ocazii clare, când portarul Nuno Claro a fost extraordinar. Nu sunt supărat pe jucătorii mei, doar pe situație. Puteam obține cel puțin 9 puncte până acum, plus am avut un meci extraordinar în Cupa României, cu Pandurii Târgu Jiu”, a analizat președintele Pavel Piroș.
Cu cinci etape scurse din turul ligii secunde, tabăra Șoimilor încearcă să gestioneze momentul delicat. „Trebuie să ieșim din acest șir de me­ciuri fără victorii, mă gândesc să chem un preot sau chiar un psiholog care să ne ajute să ieșim din acest impas. Ne costă enorm lipsa de concentrare la finalizare. Totuși, nu e capăt de țară, sunt doar câteva etape trecute. Ne pregătim pentru deplasarea de la Târlungeni, apoi mergem la un eveniment important, nunta jucătorului nostru, Cassian Maghici, de aceea am și mutat meciul pe vineri, avem acordul echipei gazdă. Sperăm să reușim un rezultat bun, apoi vine Caransebeșul. Va fi de lucru”, a adăugat conducătorul Șoimilor.
La rândul lui, Dan Cuedan a recunoscut că echipa sa nu traversează cel mai bun moment și nu neaparăt din punct de vedere fotbalistic, ci mai degrabă ca atitudine în teren: „Până la urmă, este vorba despre concentrare, de ceea ce-și dorește fiecare de la viață. Personal, îmi doresc să joc numai la victorie, alții, probabil, își doresc mai puțin. Este o problemă internă a noastră peste care sper să trecem. Am spus de la bun început ca dacă știm să gestionăm momentele grele și să avem continuitate vom termina cu bine campionatul. Dacă nu, vom avea de suferit cu toții”.
Oprescu: „Singura echipă pe care n-am condus-o”
Antrenorul Oltului a considerat că se poate mulțumi cu punctul luat sâmbătă la Pâncota, apreciind că starea terenului și eliminarea lui Nuno Claro sunt argumente suficiente. Totuși, „rezultatul e nemulțumitor, nu sunt fericit. Chiar și cu un om mai puțin, am avut două ocazii de a marca, băieții au reacționat bine după eliminarea portarului nostru. Mai trebuie subliniat că Pâncota este singura echipă pe care nu am reușit să o conducem. Mi-a făcut plăcere să să revin aici, m-a reîntâlnit cu oameni cu care am cola­borat excelent și pe care nu i-am mai văzut de mult timp. Țin să-i felicit pe cei de la Pîncota pentru tot ceea ce se întâmplă. Există o
emulație extraordinară de la autorități, conducători, antrenori și jucători, nu întâmplător această echipă a ajuns din Liga a IV-a până în Liga a II-a. Sunt sigur că vor apărea și rezultatele aici, cu condiția să existe răbdare și continuitate”, a spus Dan Oprescu.

Recomandările redacției