Au furat motorină dintr-un autobuz

Doi bărbaţi au furat 41 de litri de motorină dintr-un autobuz, parcat la Ghioroc. „Poliţiştii Postului de Poliţie Ghioroc, au depistat doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea unui furt de motorină. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 3 spre 4 septembrie, cei doi bărbaţi, ar fi sustras 41 litri de motorină, din rezervorul unui autobuz, parcat pe raza localităţii Ghioroc, cauzând un prejudiciu de aproximativ 260 de lei”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce. Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Infracţiuni în trafic
Poliţiştii Postului de Poliţie Păuliş au depistat în trafic un bărbat care a săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
Bărbatul, de 26 de ani, a fost depistat în trafic, în timp ce a condus un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Sâmbăteni, fără a deţine permis de conducere.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat având montate plăcuţe cu numere false de înmatriculare.
La solicitarea poliţiştilor de a fi condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul a refuzat,astfel încât, pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

A condus un autoturism neînmatriculat
Poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie, au depistat în trafic un bărbat, care a condus un autoturism neînmatriculat.
Bărbatul, de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti, în timp ce a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu, având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 15 iulie.
Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat.

Recomandările redacției