sculiciIneul a avut de așteptat 360 de minute ca să simtă bucuria primei victorii a campionatului. De fapt, succesul cu ACS VM Craiova a venit în cel de-al patrulea minut de prelungire, la o fază norocoasă cu defensiva oaspeților greșind ca în curtea școlii.
Însă, zărăndanii au meritul de a fi păstrat intactă tabela până în acel minut, spre deosebire de celelalte întâlniri în care a luat mereu cel puțin un gol.
„A fost o victorie muncită. Din păcate, am ratat destul de mult și am reușit să înscriem când ne așteptam mai puțin. Importante sunt punctele și sper ca această victorie să ne descătușeze. Aveam nevoie de victoria asta, sper ca acum băieții să aibă mai multă încredere și să legăm succesul cu cel puțin un punct etapa viitoare. E foarte important să luăm puncte, clasamentul îl vedem la final, astăzi ne bucurăm că nu mai suntem pe ultimul loc. Sper să fie un nou început și să reușim să realizăm ceea ce ne propunem”, a precizat Cristian Sculici.
Tehnicianul a explicat și opțiunea pentru micuțul Șulumberchean ca atacant central. „Am sesizat că adversarii joacă cu o apărare avansată și am optat pentru fotbaliști de viteză și asta chiar dacă am pierdut la capitolul talie în atac. Din păcate, inexactitatea în fața porții adverse a făcut să nu marcăm mai repede, dar, până la urmă, e bine că am înscris și am luat punctele. Uităm de acest meci și ne gândim la cel de la Târgu Jiu”, a adăugat „principalul” zărăndanilor.

Recomandările redacției