chindrisChindriș a fost unul din remarcații taberei arădene, evoluția lui făcând ca absența lui Norbi Varga pe faza defensivă să nu se resimtă. La final, mijlocașul utist regreta oportunitățile irosite de trupa sa în întâlnirea cu team-ul pregătit de Gheorghe Ciurea.
„Ne-am făcut noi meciul greu, trebuia să tratăm mult mai serios ocaziile. Dacă o făceam, puteam să tranșăm meciul în favoarea noastră. În prima repriză nici nu ­­  s-au apropiat de poarta noastră, doar mingi lungi și o lovitură liberă în minutul 46. În rest, noi am dominat clar, dar trebuie să înscrii și să faci diferența prin goluri”, a apreciat fotbalistul în vârstă de 23 de ani.
„Kiki” a încercat să ajute și atacul însă, de multe ori, șarjele arădene s-au lovit de „ariciul” format de olteni în fața careului lor. „Mă gândesc că toate echipele care joacă împotriva noastră se apară și încearcă să smulgă ce pot, vin cu mingi lungi, nu construiesc, se apără. Oricine joacă împotriva UTA-ei se mobilizează mult mai tare”, a remarcat Chindriș. Utiștii încearcă să digere din mers semieșecul, pentru că la orizont se arată confruntarea de la Giarmata. Cei de la Millenium au fost sâmbătă la meci în Aradul Nou (cum au fost și cu Pandurii II) – antrenorul Călin Cojocaru și primarul Virgil Bunescu (al cărui fiu a jucat o vreme la ACU) au încercat să-și contureze ideile despre jocul arădean. „Nu putem să facem înmormânare,  cum nici după victorie nu facem nuntă. Trebuie să ne pregătim la fel de serios ca și până acum. Ținem capul sus, dacă nu mă înșel, suntem neînvinși de la meciul cu Curticiul, e îmbucurător că nu am pierdut. Trebuie să câștigăm la Giarmata. Fără doar și poate trebuie să venim cu 3 puncte!”, a decretat Chindriș.

Recomandările redacției