ineuCele trei puncte, primele din această stagiune, le-au folosit de minune ineuanilor, care au părăsit ultimul loc în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a. Chiar victimele de sâmbăta trecută, craiovenii de la ACS VM, dețin acum „lanterna roșie”, între cele două formații mai aflându-se și Turceniul, proximul adversar al li­derului Sebiș.
În schimb, zărăndanii se deplasează la Târgu Jiu, pentru a da piept cu „satelitul” prim-divizionarei  pregătite de Petre Grigoraș. Probabil, se vor întâlni cele mai tinere formații ale seriei, cu gorjenii având o medie de vârstă a lotului de 18-19.
„Nu știu dacă neapărat e un avantaj pentru noi faptul că întâlnim o formație la fel de tânără ca a noastră, sau – poate – chiar mai tânără. Cred că adversarul e mai omogen decât noi, ținând cont că e majoritatea fotbaliștilor vin dintr-o grupă de jucători născuți în anul 1995. I-am văzut la lucru la Arad, cu UTA, însă nu știu cât de elocvent este pentru noi acest meci. Au jucat, totuși, în deplasare, împotriva unei formații cu pretenții. Cred că împotriva noastră vor evolua puțin altfel, va fi un cu totul alt meci pe o suprafață sintetică la care sper să ne adaptăm. Viteza jocului e mai mare, s-ar putea să ne convină acest lucru, căci avem câțiva fotbaliști potriviți pentru asta”, a explicat Cristian Sculici.
Antrenorul „alb-albaștrilor” spune că deocamdată nu se uită pe clasament, ci își propune să pregătească cât mai bine fiecare meci în parte. „Dacă nu aduni puncte nu ai cum să te apropii de obiectiv. Nu mă interesează pe ce loc suntem acum, trebuie să legăm mai multe rezultate pozitive pentru a ne apropia de ceea ce ne dorim noi de la acest campionat”, a adăugat Sculici.
La Târgu Jiu acesta va conta din nou pe fundașul central Tudoroiu, care și-a revenit complet după accidentarea suferită la gleznă. În lotul de 18 ce va pleca joi spre orașul lui Brâncuși ar putea intra și doi-trei de la echipa a doua, care duminică au trecut cu 6-1 de Viitorul Almaș. În confruntarea de Liga a 6-a, Andrei Purece a fost autorul unei „triple”, Chirilă, Tomuț și Mihailovici marcând celelalte puncte ale lui CS Ineu II.

Recomandările redacției