roliPagină nouă pentru echipa alb-roșie, care e vineri în fieful celor de la Millenium Giarmata. Roli Nagy și-a conectat efectivul la confruntarea pe care-și dorește să o termine în picioare, cu punctele care să țină trupa arădeană în plasa primelor locuri.
„Venim după două jocuri în care n-am reușit să luăm toate punctele, iar ultimul rezultat nu a făcut plăcere. Dar fotbalul îți dă șansa să refaci etapa următoare ce n-ai făcut bine. Avem un adversar cu vechi state la nivelul Ligii a III-a, ne cunoaștem destul de bine, cu jucători care au activat în Arad, la UTA (n.r. Diarra), sau care au fost cu noi în pregătiri, mă refer la Anagor. Și ei vin după un insucces acum două etape cu Filiași, au pierdut usturător, dar au venit cu victorie de la Mehedinți. Ne pregătim, vrem să venim cu victorie, să ne agățăm în plutonul fruntaș al clasamentului”, a spus antrenorul arădean, care a tras o primă concluzie după începutul de sezon: „Rezultatele primelor etape arată că fiecare echipă poate pune probleme”.
Cu doar două puncte din ultimele două jocuri, formația arădeană vrea să dea totul pentru revenirea la statutul de învingătoare, care s-o țină în obiectiv. „Ne dorim să fim în primele echipe care luptă pentru locul promovabil în liga a doua. Am mai spus că UTA ne obligă să încercăm și să putem mai mult. E adevărat că ultimele etape am ciupit doar câte un punct, trebuie să revenim la trei. Cu maxim de puncte din următoarele trei jocuri, am fi echipa care se bate sus. Apare și elan, victoriile aduc victorii. Apoi vine Ineul, mai putem trage o linie”, a adăugat fostul mij­locaș.
Varga a reluat antrenamentele la parametri maximi, iar lui Hlistei i-a expirat suspendarea post-Sebiș. Echipa probabilă: Bodea – Ad. Voicu, Botiș, Filaret, Suslak – Copil, Nădăban, Varga, Hlistei – Rus, Ousmane.
Arbitri: Aurel Vărzan (Oțelu Roșu) – Răzvan Nistoran, Cristian Petrean (ambii Reșița). Observatori: Adrian Radu (Deva), Adrian Cocoș (Reșița).

Recomandările redacției