pancota-panduriiȘoimii din Pâncota deschid etapa a VI-a din B2 dimineață, pe terenul Unirii Târlungeni. Brașovenii lui Daniel Bona au cu un punct mai mult decât alb-negrii din Podgorie, care speră să trăiască o primă victorie a sezonului.
„Avem o deplasare pe care o consider destul de grea, dar în care vrem să facem o figură frumoasă și sperăm în prima victorie”, anunță Dan Cuedan. Antrenorul Șoimilor afirmă că, deși primul succes s-a lăsat așteptat, prestația băieților săi indică o creștere ce conferă aspirații de mai bine.
„Jocul de până acum ne dă încredere, ne-am ridicat la nivelul diviziei B. Am fost egalați de Vâlcea, Bihor, am ratat penalty în meciul cu Olt și ne simțim puțin frustrați ca echipă și ca indivizi. Dar avem încredere că putem obține maxim din această deplasare. Ne dorim foarte mult cu toții acest lucru, începând de la șoferul autocarului până la conducerea orașului Pâncota”, transmite fostul mijlocaș.
Ca și la precedentele meciuri, Rusu, Bulzan și Burian sunt scoși din calcule. Echipa probabilă: Pașcalău – Polgar, Crușoveanu, Lung, Siminic – Huțanu, Cuedan, Issa, Dubeștean – Mihai, Băd.
Meciul se joacă vineri, de la 11,00, pentru că Șoimii au un eveniment fericit sâmbătă: Cassian Maghici se căsătorește cu Georgiana! Așa că, pe lângă urarea „Casă de piatră”, alb-negrii au în gând să se prezinte la nuntă și cu un rezultat bun drept cadou pentru polivalentul fotbalist și soția sa!
Arbitrează Cătălin Busi, din Râmnicu Vâlcea, iar la linii sunt clujenii Iulian Szekely și Monica Rigo. Laurențiu Vărgatu, din Brăila, notează brigada și fostul atacant Horațiu Cioloboc e observator de joc.

Recomandările redacției