accidentloganUn accident rutier grav a avut loc pe centura de Nord-Vest a municipiului, în după-masa de astăzi, în jurul orei 16.00.

Un tânăr, care conducea un Dacia Logan, a intrat într-o depăşire neregulamentară, şi astfel a fost lovit de un TIR care se deplasa din direcţia opusă. Autoturismul a fost făcut zob, iar şoferul a fost rănit grav. Un echipaj de Descarcerare s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a-l scoate dintre fiare. Când a fost luat de ambulanţă, tânărul era conştient, dar numai în urma investigaţiilor se va putea stabili cu exactitate, cât de grave sunt leziunile suferite. Circulaţia a fost reluată în scurt timp.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, în timp ce a condus un autoturism Dacia Logan, pe DN7, ajungând pe strada Ovidiu, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un TIR, condus regulamentar din sensul opus. În urma impactului, autoturismul Logan a fost proiectat în afara părţii carosabile. Şoferul autoturismului a fost accidentat, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Arad pentru acordare de îngrjiri medicale. Politiştii continuă cercetările”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

Recomandările redacției