nagyPrima înfrângere a UTA-ei în Liga a III-a a venit la Giarmata după un meci pe care arădenii și l-au petrecut, în cea mai mare parte, alergând după o egalare ce n-a mai venit. Neinspirați în ofensivă, utiștii au măcinat mult, dar au făcut-o în gol, în timp ce timișenii au mai avut câteva contre periculoase.
„După două egaluri, a venit și o înfrângere, se întâmplă în fotbal. Am început de la 0-1 un joc total departe de fenomenul fotbal, ca teren și absolut orice. Dar adversarii și-au dorit, au câștigat pe atitudine, dorință. N-avem sclipirea, n-avem nici noroc în fața porții, în timp ce adversarului îi intră. Trebuie să reușim să câștigăm ca să prindem încredere. Unii nu-și găsesc cadența”, a spus Roland Nagy.
Antrenorul principal al alb-roșiilor a indicat că n-ar trebui să se pună problema unui blocaj și nici a presiunii prea puternice. „Cu presiunea crești, progresezi. Nu e ce ne-am fi dorit, au trecut două egaluri și o înfrângere, sper să găsim drumul spre gol și spre victorie”.
„A fost o greșeală în apărare la golul primit, am încercat să revenim, am ieșit la joc, dar am intrat în criză de timp și n-am reușit să înscriem”, a completat secundul Radu Anca, amintind că, din păcate pentru alb-roșii, vechiul clișeu în care echipa adversă își dorește mai mult victoria a fost astăzi valabil…

Recomandările redacției