pompa

Principalul suspect este cercetat pentru furt calificat

Angajaţii Postului de poliție Șagu au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, să identifice un bărbat bănuit că ar fi sustras opt pompe de apă, electromotoare  şi alte bunuri, în valoare de 100.000 de lei.

„Colegii mei au fost sesizaţi despre faptul că, în perioada 03-05.10.2014, persoane necunoscute au sustras din incinta stației de pompare din Şagu opt pompe de apă, trei electromotoare și mai multe armături metalice, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate s-a reuşit, în doar câteva ore de la primirea sesizării, identificarea principalului suspect, un  bărbat, de 27 ani, din Arad, bănuit că ar fi sustras aceste bunuri”, ne preciza comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Primarul comunei Şagu, Emilia Brăneţ, a confirmat cele relatate de poliţie şi ne-a declarat că „bunurile furate aparţineau fostei staţii a ANIF (îmbunătăţiri funciare – n.r). În prezent, componentele care au fost sesizate ca fiind furate aparţin unei organizaţii a utilizatorilor de apă pentru irigaţii”.

Arădeanul a fost reținut pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Recomandările redacției