pe scurt disparutDispărut de la domiciliu

 

A dispărut de la domiciliu Gheorghe Teodor, de 82 de ani, din Arad.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,80 m, greutate 70 kg, păr cărunt, ochi căprui. Acesta se deplasează greu, cu ajutorul unui baston.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

 

 

 

Prins furând din magazin

               

Un bărbat a fost prins de poliţişti sustrăgând obiecte de îmbrăcăminte, dintr-un magazin.

Bărbatul a fost surprins în cursul zilei de luni, în jurul orelor 12,00, în timp ce a sustras obiecte de îmbrăcăminte din incinta unui magazin aflat într-un complex comercial, din cartierul Aurel Vlaicu, din Arad.

Prejudiciul, în valoare totala de 599.6 lei a fost recuperat, iar pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Vitezomani amendaţi

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 180 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 58.000 de lei.

Dintre acestea, 110 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției