parasuta

În weekend se fac salturi cu paraşuta în tandem, la 3.000 de metri

Arădenilor li se face o propunere îndrăzneaţă de petrecere a timpului liber, mai precis, o provocare. Cei care vor să se încarce cu adrenalină pură, ori sunt în căutare de experienţe noi sunt aşteptaţi în acest weekend la Şiria, de unde vor putea experimenta senzaţia de zbor. Aţi citit bine. Este vorba gode sarituri cu paraşuta în tandem de la o înălţime de 3.000 de metri.

Invitaţia este lansată de Asociaţia „Timişoara Parachute Club Sportiv” GoJump.ro, care promite să organizeze un eveniment aparte pe aerodromul de la Şiria.

Arădenii pot sări cu paraşuta de la 3.000 de metri, alături de instructor licienţiaţi , în deplină siguranţă. După deschidere, instructorul dă comenzile şi ghidează pilotarea paraşutei, astfel încât, aterizarea să fie cât mai aproape de o ţintă. Un concurs cu surprize va da un plus atractivitate evenimentului.

Clasamentul se va face în functie de cine aterizează cel mai aproape de ţintă. Echipa GoJump.ro promite o experienţă inedită şi în acelaşi timp un premiu surpriză.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 11 octombrie 2014 pe aerodromul de la Siria începând cu ora 9:00 şi va continua până duminică 12 octombrie 2014, la apus.

Mai multe detalii despre club şi costul pentru saltul cu paraşuta se găsesc pe site-ul oficial al clubului www.gojump.ro . Iar despre eveniment pe pagina oficială de facebook
https://www.facebook.com/gojump.ro .

go 2

Recomandările redacției