ciornei„Vreau să-mi felicit jucătorii, îmi scot pălăria în fața lor, 95 la sută dintre ei lucrează, dar astăzi am făcut un meci fantastic. Îi felicit pentru efort, pentru respectarea sarcinilor de joc”, a început Dinu Donca rezumatul victoriei pe care trupa sa a reușit-o în fața liderului.
Claudiu Popa a deschis scorul (33), însă trupa lui Mihai Petcuț a revenit rapid, iar R. Fritea a făcut 1-1 la scurt timp (40). Detașarea definitivă a Unirii a venit în partea secundă, când golurile lui Martin (78) și Ciocan (90) au conturat o victorie memorabilă pentru Sîntana, care ține aproape de podium.
„Eu zic că am dominat categoric, de la un capăt la altul. Încă ratăm mult, dar totul e bine când se termină cu bine. Vreau să atrag atenția că nu e cazul să fim prea euforici, ne așteaptă un meci greu la Șofronea, dacă nu legăm rezultatul, victoria de azi își pierde din valoare. Am întâlnit liderul, o echipă bună, poziția noastră din clasament înaintea acestui meci nu reprezenta fața noastră, ratările ne-au dus aici. Dar tot cu acești jucători am obținut victoria, care ne dă moral. Nu facem nuntă, mai avem etape importante”, a încheiat antrenorul învingătorilor.
Sântana: Ciornei (foto) – Șiclovan, Mateiu (Martin), Paven, Brozbic, D. Calancea, Bodea, Vuin, Bolba (Stan), Cos.  Popa, (Fabian), Cl. Popa (Ciocan).
Pecica: Rus – Cornea, Trif (Șiclovan), Gabor, Istin, Gh. Ponta, Marinescu, R. Fritea, Best (Gavriș), Arsene, Peii, Riviș (Muhammed)
Arbitri: Alexandru Gornic – Emil Cristea, Alin Bolcaș. Observatori: Claudiu Tripa, Andras Mako.

Recomandările redacției