bulzaDe la golul marcat de Ousmane la Sebiș, acum trei etape, atacanții UTA-ei n-au mai scuturat plasa porții adverse. Absența oamenilor din compartimentului ofensiv al lui Roland Nagy pe lista goleadorilor a fost oprită sâmbătă după-amiază de Dani Bulza, care a stabilit scorul final din UTA – Minerul Mehedinți. Intrat în minutul 76, atacantul care a împlinit 19 ani pe 28 august a fructificat în stil mare centrarea excelentă a lui Vlad, și el sosit cu plus de pe bancă.
„Mă simt foarte bine datorită victoriei”, a jubilat Bulza, regretând că nu i-a intrat și șutul din minutul 80. „Sper să ne dea moral rezultatul, aveam foarte mare nevoie să învingem. Puteam să mai înscriu o dată, dar bine că s-a întâmplat și așa. Sper să fie o descătușare și să câștigăm următoarele etape. Vine Lugojul, nu contează că e echipă tânără, noi tratăm fiecare meci la fel”, a încheiat atacantul utist.
Dani Bulza nu e la prima reușită oficială a sezonului. El a marcat și în primul meci din Cupa României, 4-3 cu Muncitorul Reșița, tocmai golul care-i ducea pe arădeni în faza a doua.
În anul promovării, tânărul fotbalist a marcat 4 goluri în două meciuri jucate. În actualul sezon al Ligii a IV-a, a punctat de 4 ori pentru echipa a doua, iar două goluri le-a dat în Cupa României.
Radu Romanescu

Recomandările redacției