sebis-gloriaDeși conducerea clubului a anunțat la mijlocul săptămânii trecute că Gloria se va retrage din prezenta ediție a Ligii a IV-a Arad, demersurile legale către Asociația Județeană de Fotbal nu s-au făcut, prilej pentru fotbaliști să aibă o tresărire de orgoliu și să onoreze deplasarea de la Păuliș. A ieșit o remiză ce o ajută din nou pe Pecica, formație care a pierdut la Sântana, însă problemele Gloriei sunt altele, cele binecunoscute și nerezolvate nici până la această oră. „Am rămas cu meciul disputat la Păuliș, din partea conducerii nu sunt noutăți. Nici bune, nici rele, deci – practic – suntem în aer”, ne-a mărturisit Costel Bogoșel.
Antrenorul nu crede că o posibilă prezentare a echipei sale la meciul de vineri cu Victoria Lunca Teuz Cermei mai este posibilă și asta pentru că: „Sunt doar 4-5 băieții care se pregătesc cu juniorii, restul nu și-au manifestat dorința să se mai antreneze. În aceste condiții, nu cred că este oportun să mai jucăm, nu văd de ce am mai face-o. Însă, mai există și posibilitatea ca cei din conducerea clubului să ne oblige să jucăm, pentru a nu risca o suspendare pe perioada în care mai suntem legați contractual de Gloria”, a mai explicat Bogoșel.
Din informațiile noastre, Blănaru este singurul fotbalist care și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, el neparticipând nici la meciul de la Păuliș. Fotbaliștii și stafful tehnic al Gloriei au trei salarii restante, iar finan­țatorul Sandu Ion a anunțat deja că nu mai este dispus să le achite.

Recomandările redacției