agentiaInstituţia care se ocupă de plata prestaţiilor sociale – ajutoare, alocaţii şi indemnizaţii îşi mută sediul. Este vorba de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, fostă Direcţie a Muncii care, din 27 octombrie îşi va desfăşura activitatea într-o altă locaţie, un imobil de pe strada Horia din municipiu.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială fostă Direcţie a Muncii se mută de pe strada Gheorghe Lazăr, din imobilul în care şi-a desfăşurat până acum activitatea. Mutarea s-a făcut silit, deoarece, proprietarul de drept al imobilului -Camera de Comerţ – a reuşit să vândă clădirea.

În luna septembrie, instituţia a lansat o cerere de ofertă pentru închirierea unui spaţiu în vederea desfăşurării activităţii, în suprafaţă de aproximativ 400 mp pentru birouri şi 200 mp pentru arhivă. „Ţinând cont de specificul activităţii, locaţia spaţiului trebuie să fie într-o zonă în care este posibil accesul publicului cu mijloace de transport în comun” – se arăta atunci în cererea de ofertă. Dintr-un număr de 11 oferte a avut de ales AJPIS Arad.

Şi s-a găsit o astfel de locaţie, la care, ce e drept, accesul este mult mai bun.

„Începând cu data de 27 octombrie 2014, Agenţia Judeţeană pentru plăţi şi Inspecţie Socială va funcţiona în noul sediul din municipiul Arad, strada Horia, numărul 7, corpul B – aflat in curte. Anunţăm arădenii că, în perioada 20 – 24 octombrie, activitatea instituţiei, inclusiv relaţiile cu publicul se suspend în vederea mutării în noul sediu. Noua noastră locaţie este accesibilă tuturor“, a susţinut Mariana Daniela Bătrîn, directorul Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială.

Recomandările redacției