OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Autoturismul a fost reţinut la sediul P.F.

Un timişean este cercetat pentru tăinuire la furt, după ce a încercat să introducă în ţară un autoturism marca BMW, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Marţi seara, în jurul orelor 10.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru a intra în ţară Nicolae R., în vârstă de 31 ani, din judeţul Timiş, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că autoturismul, cu anul de fabricaţie 2005, figurează ca bun furat, alertă introdusă de Marea Britanie în data de 12.10.2014.

„Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în data de 6.10.2014 de la o persoană din Marea Britanie contra sumei de 3.300 de lire şi nu ştia că acesta este furat. Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră s-au sesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 65.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu.

Recomandările redacției