Prinsă-n flagrant

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează o tânără prinsă în flagrant în timp ce a sustras dintr-un magazin.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, din Arad, a fost prinsă, la data de 14 noiembrie, în jurul orelor 11,40, în timp ce a sustras dintr-un supermarket mai multe produse.

Pe numele femeii au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Furt de pe şantier

Oamenii legii din cadrul Poliției orașului Nădlac au depistat, la data de 14 octombrie 2014, un bărbat bănuit că ar fi sustras materiale de construcţie din incinta un şantier din localitate.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în jurul orei 14.40, escaladând unul din pereții clădirii aflate în construcție, bărbatul ar fi pătruns în incinta șantierului, de unde ar fi sustras o grindă din lemn, cu dimensiunea de 5 m lungime.

Pe numele bărbatului s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

Permise reţinute

Agenţii de circulaţie au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând 270 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei.

Dintre acestea, 180 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției