pitiSelecţionerul naţionalei Româ­niei, Victor Piţurcă, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Finlanda, scor 2-0, că „tricolorii” se vor lupta pentru şefia grupei F a preliminariilor Euro-2016 cu reprezentativa Irlandei Nord.
„Sunt foarte mulţumit pentru că am câştigat un meci extrem de important, după ce am pierdut două puncte mari cu Ungaria acasă. Cred că se va da o luptă între Irlanda de Nord şi România. Mi-a fost puţin teamă, mai ales după ce s-a întâmplat în meciul cu Ungaria. Băieţii au dat dovadă de caracter şi am avut o foarte bună circulaţie a balonului, mai ales în repriza a doua după intrarea lui Sânmărtean. Planificasem să joace 35 de minute, dar accidentarea lui Chipciu m-a forţat să-l introduc imediat după pauză”, a spus Piţurcă la TVR 1.
Existau zvonuri că selecționerul ar urma să părăsească naționala după confruntarea de la Helsinki, cu destinația echipa saudită Al-Ittihad Jeddah.
„M-aş bucura dacă a apărut vreo ofertă de nerefuzat, dar eu nu ştiu nimic. În momentul acesta nu sunt sigur că vine cineva cu vreo ofertă, dar nu pot să neg că impresarul meu poartă nişte discuţii. Nu am planificat nimic, nu ştiu nimic de vreo ofertă. Dacă va exista vreo ofertă, primul care va afla va fi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (n.r. – Răzvan Burleanu)”, a spus Piţurcă marți seara.

Recomandările redacției