cristi.pacurarJuniorii mari de la UTA au bătut prima clasată, pe Poli Timișoara, iar victoria a avut darul să-l surprindă pe Cristi Păcurar într-o ipostază mai rară, aceea de a-și lăuda echipa. Exigent în aprecieri, tânărul antrenor s-a bucurat sincer după 5-2 în fața celor de pe Bega.
„La începutul campionatului exista o anumită teamă, datorită faptului că suntem mai mici cu
2-3 ani decât celelalte echipe. Dacă acum eram la Elite Cup, era cu totul altceva! Din discuțiile cu nea Feri Tisza, această generație de 98 ar fi, valoric, peste gene­rația lui de 78. Jocul acestei echipe e bun spre foarte bun. Chiar am fost plăcut impresionat să văd că echipa are potențial și spun că poate avea o exprimare mult mai bună. Am avut o primă repriză fantastică, 4-0 la pauză. Dacă reușim să-i ținem împreună, voi avea o discuție foarte serioasă cu domnul Meszar să vedem cum mergem mai departe. E o grupă mai aparte”, a remarcat Păcurar. Copaci, Man, Stahl, Jorza și Bubuș au marcat golurile alb-roșiilor. În schimb, întâlnirea a fost de coșmar pentru juniorii B, surclasați cu 9-0 de timișoreni.
Ultima etapă a avut dramatism maxim la Șoimii Pâncota! Alb-negrii lui Leo Pința au fost învinși de FC Hunedoara cu 6-4 în duelul juniorilor A (Bocșa, Varga 2 și Samoilă au înscris), dar și-au luat revanșa la juniori B, victorie clară cu 5-1 (Mandache 3, Achim și Rancov marcatori).
Etapa viitoare: UTA – FC Bihor, CFR Simeria – Șoimii Pîncota.

Recomandările redacției