petruescuAdversara de sâmbătă a UTA-ei și-a făcut încălzirea pentru meciul de la Arad, deși a avut etapă liberă. Vulturii Lugoj a avut două amicale weekend-ul trecut și le-a câștigat pe amândouă, așa că e de așteptat să aibă moral bun când descinde pe „Motorul”.
Trupa lui Cosmin Petruescu a dispus, mai întâi, de Ripensia Primavera, echipa a doua a roș-galbenilor de pe Bega. Dobra, Stoichescu (autorul ultimului gol din campionat, 1-0 cu Minerul Mehedinți) și Miculescu (fostul fundaș al lui ACU Arad). Apoi, lugojenii au avut amical de gală, cu echipa Under 19 a Vojvodinei Novi Sad, dublă campioană în Serbia. A fost 2-1 în favoarea gazdelor, cu goluri semnate Mînecan (anul trecut echipier al Naționalului Sebiș) și același Stoichescu.
„Am făcut un joc reușit dar să nu uităm că adversarul este dintr-un eșalon inferior. Importante vor fi punctele din următorul meci
oficial pe care îl vom disputa la UTA”, declara Petruescu – pentru
redesteptarea.ro – după primul joc. Cel alintat „Conferențiarul” a părut și mai încântat după duelul cu sârbii: „Ne bucurăm că am reușit să câș­tigăm cu atât mai mult cu cât am revenit de la 0-1. Sunt mulțumit atât de joc cât și de rezultat”, a declarat Cosmin Petruescu, an­trenorul echipei Vulturii Lugoj, care și-a studiat pe viu adversara în meciul cu Pandurii II.
Pentru meciul cu UTA, în efectivul Vulturilor va fi prezent și atacantul Răzvan Magdaș. Atacantul care a trăit și el o experiență arădeană, la ACU, n-a avut drept de joc în ultima rundă din cauza unei suspendări, dar acum e bun de joc.
Echipa din orașul în care alb-roșiii au reușit promovarea stă pe poziția a șasea din C4, la un punct în spatele UTA-ei. Din șase meciuri disputate, Lugojul a câștigat trei (1-0 la Ineu,
2-1 cu Filiași și 1-0 cu Mehedinți) și a pierdut două (2-0 la Mama Mia și 1-0 la Hunedoara). Are și o remiză (0-0 cu Giarmata). Victoriile cu Filiași și Mehedinți au venit după goluri marcate la ultima fază a meciului!

Recomandările redacției