luptePatru titluri naţionale consecutive adună echipa de lupte greco-romane,de juniori a CS Astra. Ultimul a fost cucerit duminică în sala UAV.
Practic, din cele cinci meciuri, arădenii lui Spiridon Stanciu au câştigat, fără probleme patru, iar decisivul urma să fie împotriva contracandidatei la cucerirea titlului, Steaua Bucureşti. Şi a fost un duel pe cinste, cu o grămadă de decizii contestate, dar cu victoria meritată a arădenilor, scor 5-3. Vicecampioană a devenit Steaua, iar medaliile de bronz au fost cucerite de LPS Slatina. Au urmat CS Transporturi Braşov, LPS Botoşani şi Chimia Râmnicu Vâlcea.
Echipa prezentată de CS Astra Arad la turneul final a fost alcătuită din; Ştefan Petcu 50 kilograme, Teodor Horătău 55, Iulian Grăjdan 60, Mihai Marian 66, Ilie Cojocaru 74, Vlad Mariea 84, Nicu Gherghişan 96 (re­zervă Adrian Grigor), Răzvan Bitere 120.
„Noul titlu pe echipe la juniori este cu atât mai preţios cu cât a fost mai greu de câştigat. Am avut sportivi accidentaţi şi astfel au fost dificultăţi să alcătuim echipa iar meciurile câştigate au fost mult mai grele decât o arată scorul. Faţă de anii trecuţi, Steaua s-a prezentat mai bine pregătită, din toate punctele de vedere şi a fost o adversară dificilă. Sunt bucuros că băieţii s-au mobilizat exemplar şi am reuşit o nouă performanţă pentru sportul arădean”, a declarat Spiridon Stanciu, antrenorul emerit al CS Astra Arad la finalul competiției din orașul nostru.

Recomandările redacției