ousmane-lugojAtacantul de abanos al UTA-ei e din alt film. Dintr-un film vechi și fermecător, pe care mulți și-l amintesc, și-n care eroul principal avea acea dăruire capabilă să magnetizeze. Timp de trei meciuri, Ousmane Gueye n-a înscris. Și s-a văzut pe chipul lui amărăciunea greu de deslușit pe fețele celor pentru care fotbalul se încheie în minutul 90. Senegalezul a suferit enorm la sfârșitul meciurilor cu Filiași, Giarmata și Mehedinți, dar azi a zâmbit din nou. A deschis drumul UTA-ei spre victorie, apoi i-a oferit lui Strătilă un assist magic, care a adus detașarea alb-roșie.
„Am marcat și mă bucur că am marcat. Și i-am dat prietenului meu Strătilă pasă de gol. Am fost supărat că am stat trei meciuri fără gol, serios am fost necăjit, dar ăsta e fotbalul. Am zis acum că trebuie să uit ce a fost și să dau gol. Știam că dacă marcăm în prima repriză ne va fi mai ușor. Cum am crezut, așa a fost, mă bucur pentru colegii mei, pentru antrenori și pentru suporteri”, a exultat atacantul utist.
„Tot batem!”, a întrerupt Ousmane întrebarea referitoare la meciul cu Minerul Motru. „Batem, nu mă interesează cu cine jucăm, să fie oricine!”, a decretat golgeterul arădenilor, ajuns la cota 4 după meciul cu Lugoj.
În altă ordine de idei, în această după-amiază, de la ora 16,00, pe arena din Sînnicolau Mic, UTA are amical cu tineretul echipei maghiare Bekes­csaba. Fosta echipă a lui Botiș și Varga vine la Arad cu generația Under 21.

Recomandările redacției