Trafic blocat pe DN7

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a indicat că, în jurul orei 11:30, în judeţul Arad, traficul rutier a fost blocat pe DN7 Arad – Deva, la ieşirea din localitatea Odvoş către Conop. Circulaţia a fost întreruptă din cauza unei tamponări în care au fost implicate un autotren şi un autocamion. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber ne-a comunicat că nu au existat victime, a fost vorba despre tamponare banală din cauza neatenţiei, numai că fiind vorba de două maşini de mare tonaj, a durat ceva timp până s-a fluidizat circulaţia.

 

Au condus alături de Bachus

 

Două persoane care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice la volan, au fost depistate în trafic.

Poliţiştii au depistat un bărbat de 47 de ani, în timp ce a condus un autoturism, pe raza localităţii Ineu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,62 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe raza localităţii Săvârşin, a fost depistat, un bărbat de 38 de ani, care a condus un autoturism având o alcoolemie de 1,28 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurilor în vigoare, în ambele cauze s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

 

Transport ilicit de lemn

 

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Nădlac, au depistat şi oprit în trafic, un transport ilicit de material lemnos.

În urma unei acţiuni pe linia transportului de material lemnos, a fost depistat în trafic, un TIR aparţinând unei societăţi comerciale din Timişoara, în timp ce transporta cantitatea de 30 metri steri de lemn de foc, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că avizul de însoțire avea valabilitatea expirată.

Urmare a celor constatate, societatea transportatoarea fost sancționată contravențional, conform Legii nr. 171/2010, cu suma de 10.000 de lei, întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de aproximativ 4.000 lei, fiind reţinută în vederea confiscării

Recomandările redacției