Au furat îmbrăcăminte

Doi bărbaţi, care sunt bănuiţi că au sustras îmbrăcăminte dintr-un magazin, au fost depistaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Unul dintre aceştia a fost reţinut.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, la data de 6 octombrie, profitând de neatenţia vânzătoarei, cei doi bărbaţi, de 20, respectiv 35 de ani, ar fi sustras 10 paltoane din stofă, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial, din municipiu.

Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar unul dintre aceştia a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă.

 

Condamnat la 3 ani de închisoare

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Ineu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 29 de ani.

Mandatul de executare a fost emis pe numele bărbatului de către magistraţii Judecătoriei Ineu, acesta având de ispăşit o pedeapsă de 3 ani cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la furt şi tăinuire.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Arad.

 

Furt de materiale de construcţii

Un bărbat este cercetat pentru furtul unor materiale de construcţii.

Bărbatul este bănuit că, în perioada anilor 2011 – 2014, în timp ce efectua diverse lucrări la un imobil aflat în construcţie, de pe raza localităţii Sânleani, ar fi sustras mai multe materiale de construcţii, în valoare totală de aproximativ 3.000 de euro.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Recomandările redacției