sofer

Călătoria persoanei în cauză a fost întreruptă

Un cetăţean bulgar, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră arădeni.

Marţi dimineaţa, în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Arsenov G., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere.

Şoferul a declarat că nu are permisul asupra sa, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor, efectuate prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, s-a stabilit că şoferul are permisul suspendat de către autorităţile bulgare din 03.05.2011, pentru mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei.

Având în vedere cele constatate, şoferului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având permisul reţinut.

  • WT F spune:

    Cel ce nu DETINE permis, NU poate sa-l aibe SUSPENDAT (fie el si castravetzky bulgar…) Mai luati-va Bac-ul mai reporteri si apoi incercati din nou sa scrieti fitzuici 😀

  • WT F spune:

    Ca nu il avea asupra sa, e altceva…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției