botis„A doua victorie clară, dar scorul nu arată realitatea din teren, zic eu. Am jucat cu o echipă destul de bună pentru acest nivel, au stat bine în teren. Am avut noroc că am reușit să marcăm, terenul a fost greu, până la urmă ne-a ieșit, au intrat trei goluri și n-am primit niciunul”. Căpitanul arădenilor a vorbit în termeni moderați despre victoria cu Vulturii Lugoj.
Sorin Botiș e printre co-autorii primului gol, pe care l-a relatat cu har: „Cipri Rus mi-a întors mingea, am dat la poartă, a mai dat cineva, iar în final a băgat-o Ousmane. A fost un gol la trei șuturi!”
Veteranul trupei lui Roland Nagy s-a ales și cu avertisment, dar intervenția a fost utilă, pentru că Vulturii ar fi avut posibilitatea unui contraatac fulgerător dacă „Sore” nu oprea la timp atacul. „E primul galben din campionat, sunt un fundaș central mielușel, disciplinat. Dacă nu iei galben înseamnă că nu ești depășit. Acum am fost depășit, așa că am pus capac la o minge”, a comentat Botiș, salutând și el înregimentarea lui Sorin Strătilă: „E un jucător cu experiență, poate să facă diferența, are calitate, iar venirea lui a fost de bun augur. Pe lângă faptul că ne ajută să adunăm mai multe puncte, jucătorii tineri au un
exemplu în plus. Și asta crește nivelul echipei”.
UTA prepară de-acum deplasarea din fieful Minerului Motru, fosta divizionară secundă ce tocmai a pierdut în deplasarea de la Severin în fața Minerului Mehedinți cu 2-1. Gorjenii reprezintă una din grupările cu vechime în eșaloanele doi și trei. „Și noi suntem echipă cu nume, dar realitatea e alta: nu mai e nici baronul Neuman sponsor, să lipească suta de dolari pe frunte la jucători, nici Gigi Borugă antrenor la ei. Mergem să câștigăm, clar!”, a decretat Botiș.

Recomandările redacției