În flagrant

 

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează o tânără, care a fost depistată în timp ce fura din magazin.

Tânăra, de 16 ani, a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea 14 bucăţi de ciocolată, dintr-un magazin, situat pe strada Banul Mărăcine din municipiu.

Prejudiciul cauzat a fost recuparat, pe numele celei în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

 

Anvelope fără acte

 

Angajaţii Postului de poliţie Vladimirescu au depistat şi oprit în trafic un transport ilicit cu peste 100 de anvelope uzate.

Poliţiştii au depistat, pe DN 7, pe raza localităţii Vladimirescu, un bărbat, cetăţean german, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 107 anvelope uzate, de diferite dimensiuni, fără a deţine documente de provenienţă pentru marfa transportată.

ConformLegii nr. 12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3.000 de lei, iar cele 107 anvelope au fost reţinute în vederea confiscării.

 

 

Amenzi rutiere

 

Agenţii de circulaţie au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând 190 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 52.500 de lei.

Dintre acestea, 30 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 90 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute cinci permise de conducere şi şase certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției