roliStări de spirit diametral opuse între UTA și Minerul Motru, înaintea meciului direct. Arădenii și-au recăpătat încre­derea după două succese clare, în vreme ce motrenii nu s-au mai bucurat din etapa a III-a, de când au învins Viitorul Craiova.
„Suntem după două jocuri încheiate cu victorii la scor plăcut pentru fiecare antrenor, jucător sau suporter. Nu subestimăm niciodată echipele adverse, mergem la Motru, un adversar flămând după puncte, are o singură victorie. Noi vrem 3 puncte să ne cățărăm și să ne agățăm cât mai sus posibil. Am câștigat puțin teren, trebuie să câștigăm și mai mult ca să fim unde ne dorim. Mergem încrezători!”, a decretat Roland Nagy.
Marius Chindriș și Erich Wild (pentru eliminarea de la echipa a doua) sunt suspendați și nu intră în schemă pentru deplasarea din orașul unde a antrenat cândva Gigi Borugă. „Chindriș e important pentru noi prin modul în care a jucat în ultimele etape, e o pierdere, dar așa cum au arătat unul sau altul care i-au înlocuit pe x sau y că merită să joace, cine va intra va face să nu simțim cu adevărat lipsa lui”, a comentat antrenorul alb-roșiilor. Roli Nagy s-a referit și la Dumitru Copil și Cornel Nădăban, mijlocașii de la care n-a ascuns că așteaptă mai mult. „Nu sunt la nivelul la care pot, au și ei vina lor. Depinde numai și numai de ei. Când apelăm la ei, trebuie să vină cu plusul respectiv”, a indicat tehnicianul arădean.
Anul trecut se bucura de revenirea pe scena ligii secunde, dar la final a ajuns înapoi în Liga a III-a. Minerul Motru așteaptă UTA cu atitudinea câinelui rănit, atât din cauza rezultatelor slabe din prima parte a sezonului, dar mai ales din cauza problemelor financiare. „Suntem supăraţi pe domnul preşedinte Valentin Tatomir, care n-a mai trecut pe la stadion de nu ştiu cât timp. Ne minte de la o săptămână la alta că ne dă salariile. Aşa ne-a minţit şi în vară şi am rămas fără bani în vacanţă. E dificil să joci fotbal când vii cu bani de acasă. Uneori nu avem nici cu ce să cumpărăm mâncare. Pe dânsul nu-l interesează situaţia noastră. Ştie să taie numai din salarii”, a afirmat fundaşul Iulian Iclănzan (pe liga2.ro), cel care a marcat golul Minerului în deplasarea de la Severin  (2-1 pentru Mehedinți). Din efectivul lui Gabriel Zahiu lipsește fundașul stânga Schinteie, eliminat runda trecută.
Echipe probabile:
Minerul: Muja – Traşcă, Iclănzan, Andriţoiu, Bertea – Hanu, Gruia, Nicoloff, Gavrilescu – Cernica, Trifu.
UTA: Bodea – Ad. Voicu, Botiș,
Filaret, Suslak – Strătilă, Varga, Copil,
Burlă – Rus, Ousmane.

Recomandările redacției