Furt de…sezon

Oamenii legii de la Postul de Poliţie Bocsig cercetează o femeie care a fost depistată în flagrant în timp ce fura 74 de kilograme de porumb ştiuleţi.

Femeia, de 42 de ani, a fost depistată, zilele trecute, în timp ce sustrăgea cantitatea de pe un teren situat în extravilanul localităţii Răpsig.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, femeia fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Infracţiune pe uliţă

Poliţiştii Postului Dezna au depistat în trafic un bărbat care a condus un autoturism fără a deţine acest drept.

Bărbatul, de 61 de ani, a fost depistat în trafic în timp ce a condus un autoturism, pe raza localităţii Dezna, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta are permisul de conducere suspendat şi dovada înlocuitoare are valabilitatea expirată din data de 16 octombrie a.c.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat şi dovada înlocuitoare expirată.

 

Permise reţinute

Agenţii de circulaţie au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei.

Dintre acestea, 23 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 122 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției