copil inecatUn copil de doi ani a murit înecat, sâmbătă seara, într-un iaz din spatele curţii unei case din cartierul Kokosvaros.
Mama copilului, din câte declara organelor de cercetare, s-ar fi certat cu soţul acesteia şi, pentru a nu degenera conflictul, şi-a luat copilul de doi ani, dar şi pe frăţiorul acestuia, un sugar de patru luni, şi s-au dus să locuiască peste noapte la un alt imobil, unde, de altfel, şi-a mai găsit refugiul în urma altor scandaluri cu partenerul de viaţă.
Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat: „Mama a sunat la 112, anunţând poliţia că nu-şi găseşte băiatul de doi ani. Ne spunea că a constatat lipsa copilului mai mare în momentul în care pregătea laptele, în casă, sugarului. A văzut că lipseşte şi ne-a sunat imediat”.
Sosiţi la foarte scurt timp la faţa locului, după căutări, poliţiştii au descoperit trupul micuţului în fundul curţii, într-un mic iaz.
Cadavrul va fi transportat la Medicina legală în vederea efectuării autopsieri şi stabilirii cu exactitate a cauzelor care au provocat decesul.

Recomandările redacției