Infractor prins

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 32 de ani.

Mandatul de executare a fost emis pe numele celui în cauză de către magistraţii Judecătoriei Arad, acesta având de ispăşit o pedeapsă de 1 an şi 3 luni cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi conducere în stare de ebrietate.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Arad.

 

Furt de lemne

Agenţii Postului de Poliţie a oraşului Ineu au depistat în flagrant doi bărbaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce sustrăgeau material lemnos.

Cei doi suspecţi, de 33, respectiv 24 de ani, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau cantitatea de 1,1 metri cubi material lemnos, din specia cer şi carpen, dintr-o rampă de încărcare, aparţinând Ocolului Silvic Beliu.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor doi bărbaţi fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Sute de amenzi în trafic

Agenţii de circulaţie au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate, aceştia aplicând 446 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 125.000 de lei.

Dintre acestea, 193 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 253 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost reţinute, de asemenea, 14 permise de conducere şi 13 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției