nagy motruDupă 63 de minute, UTA avea avantaj de trei goluri. Dar alarma fu­sese trasă de echipa gazdă, care, deși rămasă în zece din minutul 25, nu lăsase să se vadă că e în inferioritate numerică. Un gol anulat și o ocazie monumentală irosită de Leucuța s-au răzbunat, iar alb-roșii au simțit fiori până au auzit ultimul fluier.
La final, Roland Nagy avea mină tristă. „Adversarul a încercat să revină în joc cât a fost posibil, noi am tratat cu ușurință situațiile avute, și așa se îngroașă gluma și se pot întâmpla multe. E a treia victorie consecutivă, asta ne-a interesat, am câștigat, dar suferința mea rămâne. Avem timp să ne pregătim, dar alt adversar ne punea mai multe probleme, dez­nodământul putea fi altul”, a avertizat antrenorul arădean.
Cu excepția contraatacurilor, UTA a petrecut bună parte din ultimele 20 de minute preocupată mai degrabă să-și conserve avantajul. Socoteala      s-a potrivit doar parțial, pentru că Minerul a taxat, iar victoria a devenit ecuația mai complicată decât trebuia. „Cu siguranță nu le-am cerut jucătorilor să facă pasul înapoi, asta ține de personalitatea fiecăruia și de a echipei. La 3-0 dacă nu joci, când să joci? La 3-1 am avut ocazie singur cu portarul, iar la golul anulat nu a fost nimic. Din prostie ne-am retras și asta m-a nemulțumit, la victorie. Dar vom analiza situația și vom clarifica din mers aceste lucruri care sper să nu mai apară”, a adăugat Roli Nagy.

Recomandările redacției