wopaWest Olympia Phoenix Arad a fost cât pe ce să înregistreze primul succes stagional în Liga I masculină. La Timi­şoara, cu BC II, trupa lui Istvan Steinhubel şi Alexanadru Pteancu a fost aproape de o surpriză. Gazdele au început tare, apoi, la jumătatea confruntării arădenii au echilibrat, scorul fiind
35-32 pentru BC. A urmat un sfert 3 mai slab,şi pe fondul unui arbitraj cu decizii discutabile, pentru ca în ultimul sfert arădenii să înceapă o spectaculoasă revenire, care, din păcate, nu s-a finalizat cu un rezultat pozitiv. Scor final: BC II Timi­şoara – WOP Arad 75-68 (24-11, 11-21, 23-8, 17-28).
Din lotul arădean au făcut parte: Bondor, Albă, Ilieş, Vârtaci, Baltă, Şerbescu, Silvăşan, Mitu, Băbuţ, Andriş şi Şerban. „Sunt de lăudat juniorii, care alături de veteranii lotului au dat o replică bună unui club cu un buget impresionant. Mult curaj şi tupeu în jocul nostru. Un meci extraordinar. Suntem fericiţi că echipa joacă un baschet de calitate, în condiţiile în care avem atâtea probleme”, a spus Sandu Pteancu, preşedinele clubului.

Recomandările redacției