icimsatumareVremurile în care duelul dintre Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Satu Mare ere unul pe muchie de cuțit a trecut. Marți seară, oșencele nu au avut nicio șansă în fața vicecampioanei României, care au prestat un joc consistent în special pe faza de atac. E drept, apărarea nu a fost la înălțime, dar așa cum au și recunoscut „oficialii” grupării de pe Mureș e timp de reglaje.
Deși Jose Araujo a rulat aproape tot lotul, „stranierele” au fost cele care s-au remarcat de această dată în frunte cu noile sosite. Fussel, Simmons și Plouffe au avut mare chef de joc, în timp ce vizitatoarele s-au bazat în mare măsură doar pe masivul pivot Adams. Exceptând primele 4 minute și o bucată din sfertul trei, „galben-albastrele” nu au avut nicio problemă în a pune constant puncte pe o tabelă ce avea să consemneze  la final o dife­rență de aproape 30 de puncte. A fost 89-62, pe sferturi 33-18, 23-6, 16-24 și 17-14, în fața întregului lot al
UTA-ei Arad prezent în tribune pentru a le încuraja pe elevele lui Araujo.
Formații și marcatoare:
ICIM: Fussel 18, Simmons 16, Plouffe 12, Broomfield 12, Engelman 9, Broszovski 8, Milovanovic 7, Crăciun 5, Mercea 2, Demeter.
Satu Mare: Adams 20, Ross 14, Orisz 10, Laza 10, Voica 3, Radovic 3, Ferenczi 2, Szmutku, Manta.

Recomandările redacției