dragan-copilMijlocașul utist spune că a trecut de perioada dificilă provocată de revenirea post-accidentare și e gata să-și recâștige locul în echipa alb-roșie. Dumitru Copil a ieșit din circuit chiar în prima etapă, la meciul cu Viitorul Craiova, când s-a „rupt” înainte de primul fluier, și a revenit la meciul de acasă cu Filiași, când a și marcat golul arădenilor, din lovitură de pedeapsă.
„Într-adevăr, am avut o cădere după accidentare, dar încerc să îmi revin. Depinde de mine, dacă mă pregătesc bine, logic că o să și joc”, a comentat fotbalistul arădean.
UTA se întoarce pe arena din Aradul Nou sâmbătă după-amiază, când primește vizita Științei Turceni. „Toată lumea știe că trebuie să luăm 3 puncte. Venim după o serie de trei meciuri câștigate, vrem să le câștigăm și pe următoarele patru. Ne dorim cu toții – echipă, staff tehnic, să promovăm și să ajungem cât mai sus! Știm la ce să ne așteptăm, orice echipă care vină să joace cu UTA își dă viața, dar avem moral bun, nici nu luăm în calcul egalul. Mergem la victorie tot timpul”, a subliniat Dumitru Copil.
După Turceni, UTA merge la Ineu, primește vizita celor de la Mama Mia și încheie turul la Hunedoara.

Recomandările redacției