rivisCalitatea superioară a lotului lui Petcuț și-a spus cuvântu în derby-ul de clasament cu Zăbraniul. Pecicanii știau că nu au voie să scape șansa de a ierna pe primul loc și au forțat atât cât a trebuit pentru a răpune o formație depășită de miza partidei.
Încă din start, raportul de forțe a înclinat destul de clar în favoarea gazdelor, care au controlat destul de clar ostilitățile și au deschis rapid scorul. În minutul 14, Cornea a centrat plouat în careu, Peii i-a așezat balonul cu capul lui Răzvan Fritea, care a marcat din 8 metri pe lângă Brutyo. Cum elevii lui Pința nu au avut reacție, pecicanii au continuat să atace și Tegbo nu a cadrat șutul din 10 metri la capătul unei acțiuni personale. Rus pur și simplu nu a avut de lucru în prima parte și asta pentru că la singura situație a vizitatorilor Hodan a reluat cu capul mult pe lângă poartă.
Repriza a doua a fost ceva mai alertă, dar și ceva mai tensionată. La 11 minute de la reluare, la o fază ce nu anunța nimic a venit și egalarea. Vasinc a centrat de pe dreapta, iar Rediș a reluat imparabil cu latul din numai 10 metri. Rezultatul nu a rezistat mult, fiindcă la următoarea fază se facea 2-1 (min. 61). Arsene a centrat în careu, Gabor a trimis pe colțul lung de unde Peii a înscris din numai 2 metri.  Deși a făcut toate schimbările, Leo Pința nu a obținut forcingul dorit, echipa sa mai creându-și o singură ocazie prin acțiunea personală a lui Cosmin Gâlcă. Rapidul mijlocaș a pătruns pe stânga în careu, dar a tras cu dreptul pe lângă poartă. Pecica nu a dorit să trăiască pe­riculos finalul de meci și după ce Băla a ridicat steagul la autogolul lui Tuculea, considerând că poziția de offside a lui Peii influența faza, a făcut 3-1. Brutyo a respins din vinclu lovitura liberă a lui Arsene, însă Riviș, pe fază, a înscris din cădere din 7 metri: 3-1, scor la care s-a și oprit tabela.

Recomandările redacției